SLOVENJ GRADEC 2:5 JEVNICA
Strelke:  Preksavec (39), Mirtič (91); Gregorčič (1), Močnik (41), Petrač (46), Grutschreiber (56), Femec (85)


Slovenj Gradec: Kopušar, Mirtič, Ješovnik, Čagran, Primec, Kašnik, Goričan, Preksavec, Poberžnik, Syla (Štumberger 46), Garmut (Marošek 54).
Jevnica: Jevšenak, Zupančič, Gaber, Kavčič, Koprivnikar (Zver 62), Močnik, Gregorčič, Poglajen, Petrač, Femec, Grutschreiber (Benegalija 68).

V nedeljo so ljubitelji nogometa v Slovenj Gradcu lahko spremljali srečanje prvega kroga slovenske ženske nogometne lige. Na žalost domačink so tokrat igralke Jevnice prikazale bolj učinkovito igro in mrežo Slovenj Gradca zatresle kar petkrat. Vsekakor veseli podatek, da je Ines Femec svojo strelsko formo iz konca minule sezone prenesla tudi v začetek letošnje sezone, kar seveda moštvu Jevnice dviga samozavest pred nadaljevanjem prvenstva. Pri Slovenjgradčankah so manjkale kar štiri standardne igralke, kar se je poznalo tudi na igri in predvsem med vratnicama. Andrejčeva manjka že od vsega začetka zaradi obveznosti na fakulteti, Golob in Pušnik sta zboleli, prva vratarka Markovič pa je poškodovana, zato je v vrata stopila novinka Tjaša Kopušar. Omeniti velja, da je njena primarna pozicija v vezni liniji.

[embed width=”420″ height=”315″]http://www.youtube.com/watch?v=Kx3tMcC7vdo&feature=youtu.be[/embed]

Prvi zadetek, katerega je dosegla Gregorčič že v prvi minuti, je očitno Slovenjgradčankam vzel veliko samozavesti, pa čeprav so se v prvem polčasu dobro upirale nasprotnicam. Na tekmi je bilo veliko tekanja, posest žoge je bila nekoliko enakovredna, so pa igralke Jevnice bile konkretnejše in učinkovitejše. Vsekakor bodo Slovenjgradčanke poizkusile svojo srečo iskati v naslednjem krogu, ko bodo gostovale na Gorenjskem kjer so nazadnje tudi izgubile v predkrogu pokala Slovenije kljub temu, da so prikazale dobro igro.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenke ostale brez finala

Ženska članska reprezentanca Slovenije se je danes ob 19:30 pomerila proti ženski reprezen…