Da bo letošnji zimski prestopni rok v slovenskem ženskem nogometu še bolj zanimiv, sta poskrbeli še Staša Čagran in Larissa Šoronda. Slovenjgradčanka Staša se je v včeraj za sodelovanje dogovorila z ŽNK Radomlje, medtem pa je Larissa že uredila potrebno dokumentacijo z velenjskim Rudarjem. Jevnici se je iz ljubljanskega Krima pridružila Sara Sarajlija, Krka pa je registrirala dve novi igralki.


Staša Čagran je v Slovenj Gradcu preživela tako lepe, kot tudi težke čase. Njena prva sezona v najmočnejši slovenski ženski ligi sega v leto 2008, ko je za Slovenj Gradec zbrala deset nastopov. Vse od leta 2008 pa do danes je bila članica svoje matične ekipe, kar je pohvale vredno. V prvi slovenski ženski nogometni ligi je Staša zbrala 68 tekem in bo za Radomlje predstavljala še kako pomembno okrepitev v osrčju obrambe. Larissa, ki je svojo kariero začela v pri Krki, pa je v treh sezonah (debi v prvi ligi je doživela leta 2010) zbrala 46 tekem in dosegla tudi 23 zadetkov. Larissa bo skušala v napadu Velenjčank zamenjati učinkovito Sanjo Malinić in prav zanimivo bo videti, kako bo velenjski napadalni dvojec Šoronda-Prašnikar funkcioniral v nadaljevanju sezone.

Radomljanke so se med drugim okrepile tudi z Laro Puc, ki prihaja iz Črnega Grabna in je letnik 1998, Jevnici se je pridružila Sara Sarajlija (letnik 1997), novomeška Krka pa je registrirala Klavdijo Krmelj (letnik 1996) in Majdo Rantah (letnik 1998). Prav tako je Krka v svoje vrste zvabila Matejo Baršić, ki je za hrvaški ŽNK Agram do sedaj zbrala 21 nastopov in dosegla tudi dva zadetka.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Špela Kolbl uradno postala profesionalka!

Špela Kolbl, dolgoletna zvezda ŽNK Mura Nona, je končno uresničila svoje sanje. Po 249 nas…