MARIBOR 5:0 KRKA
Strelke: Hanžič (3′), Rola (17′), Rola (21′), Hanžič (27), Ketiš (87′)


Maribor: Lovrec. Ulbin (Ploj 46′), Rola, Peruš, Uršič (Rupreht 75′), Miljkovič (Ketiš 46′), Uršič N., Senekovič (Špes 70′), Hanžič (Milošič 49′), Potrč, Nežmah
Krka: Nadirashvili, Polenčič, Plut, Smukovič, Čiča, Colarić, Metelko (Petrunič 56′), Sakoman, Škvorc, Bene, Golob (Holjević 73′)

Novomeška Krka je tokrat gostovala v Mariboru in upala predvsem na boljšo predstavo iz prvega kroga proti Radomljam, a jim na žalost ni uspelo. Mariborčanke so skozi celotno tekmo kontrolirale dogajanje na igrišču, si priigrale priložnosti in v drugem polčasu povsem nadigrale Novomeščanke. Dvomov o zmagovalcu so Mariborčanke rešile že v prvem polčasu, ko so padli štirje zadetki, med drugim pa je tudi Živa Hanžič pokazala in dokazala, da so se v Mariboru okrepili z izjemno igralko.

1185759_518514518229062_551859251_n-jpg
Vsekakor je lahko ponosen na svoje varovanke (Foto: WFC Maribor Facebook)

Dejstvo je, da bodo igralke novomeške Krke rabile še nekaj časa z uigranostjo, prav tako pa tudi fizična priprava nekaterih igralk peša, kar je bilo možno opaziti med samo tekmo. Mariborčanke pa bodo svojo dobro formo želele prenesti tudi na jutrišnji četrtfinalni obračun, ko bodo doma gostile Radomljanke, ki si bodo nedvomno želele zaceliti rano po visokem porazu proti Rudarju.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

ŽNK Radomlje Medex iz Ajdovščine s tremi točkami

Rumenosrčne prestolnico burje zapuščajo s tremi točkami. Za drugo zaporedno zmago članske …