Po odličnem vikendu v Podčetrtku nas pričakuje že danes pričakuje napet sedmi krog Ženske futsal lige, tokrat vnovič v Celju. Danes bodo v mestu ob Savinji odigrana štiri srečanja, tekmovanje bosta odprli ekipi Extrema in Cerkvenjaka. Extremovke so po odličnem vikendu v Početrtku tudi tokrat prepričane, da bodo nadaljevale z odličnimi predstavami. Za tretjeuvrščenimi igralkami Cerkvenjaka zaostajajo le za dve točki, zato bi lahko bila jutrišnja tekma velika prelomnica. Igralke Cerkvenjaka so po odličnem uvodu v prvenstvo nekoliko popustila in zabeležila kar tri zaporedne poraze.


V drugi tekmi turnirja bo sledil derbi kroga med Celjankami in igralkami Slovenskih goric. Doslej so Celjanke venomer slavile in se lahko pohvalijo z odlično serijo neporaženosti. Prav to bodo igralke Slovenskih goric poizkušale prekiniti. Obračun bo zagotovo zelo težak za obe moštvi, čaka pa nas vznemirljiva in borbena tekma. Celjanke so verjetno še dodatno motivirane, saj želijo domači publiki ponuditi celotno nogometno znanje, ki ga premorejo.

V tretji tekmi se bosta pomerili ekipi Celja in Cerkvenjaka. Velik favorit srečanja je vsekakor Celje, a bo prav dnevna forma igralk Cerkvenjaka odločujoča. Da se lahko kosajo z najboljšimi, so dekleta Cerkvenjaka že dokazala. Cerkvenjak tudi tokrat računa na hitre protinapade, medtem ko lahko pri Celjankah pričakujemo veliko posest žoge ter natančne globinske podaje. Če bi slednje že v začetku srečanja dosegle zadetek ali dva, pa bi lahko kaj hitro povzročile kaos v moštvu Cerkvenjaka.

Extremovke se bodo v četrtem obračunu turnirja spopadle z igralkami Slovenskih goric. Težko srečanje, kjer izrazitega favorita tokrat ni, saj so Extremovke dokazale, da se lahko kosajo in napadajo vrata Slovenskih goric. V minulem vikendu so Extremovke po vodstvu prejele prepoceni zadetek, a bo tokrat najverjetneje v vratih stala vratarka Sara Cimprič, ki je izpustila minuli krog.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentantke na priprave v Turčijo, tam jih čakajo tri tekme

Slovenka ženska nogometna reprezentanca se bo v drugi polovici meseca zbrala na prvi delov…