Do konca sezone v naši ženski članski ligi so ostali le še trije krogi. Ta konec tedna se bodo dekleta podila za žogo v okviru 19. kroga, ki bo prinesel kar dva derbija. Tri tekme bodo na sporedu v soboto, zadnja pa v nedeljo. Na lestvici sta točkovno izenačeni moštvi Pomurja in Olimpije. Na dnu sta ekipi Doxakeya iz Ptuja in Krima. Med najboljšimi strelkami kraljuje Ana Milović pred Zalo Kuštrin.


PARI 19. KROGA :

Sobota, 7. maja ob 11:00

 • Ljubljana: KRIM – DOXAKEY PTUJ

Uvodna tekma devetnajstega kroga bo odigrana v Ljubljani, kjer bo Športni park Kodeljevo gostil ekipi Krima in Doxakeya. Spopad zadnjih dveh ekip lige bo odigran ob enajstih dopoldne. Na njunih minulih dveh srečanjih so z izidoma 5:1 in 8:0 slavile Ptujčanke. S tremi goli na teh dveh tekmah je tri gole Krimovkam zabila 19-letna Nuša Forštnarič.

Sobota, 7.5. ob 17:00

 • Beltinci: NONA POMURJE – RADOMLJE

Tekma s prenosom na youtube kanalu naše krovne organizacije (NZS) bomo lahko spremljali iz Beltincev, kjer se bosta že devetindvajsetič srečali ekipi Pomurja in Radomelj. To bo tudi spopad druge in tretje strelke lige. Kar 27 tekem so dobile Beltinčanke, le ena tekma med njima se je končala brez zmagovalk.

 • Ljubljana: OLIMPIJA – LJUBLJANA

Derbi kroga in mestni derbi bomo videli v Športnem parku Kodeljevo na vzhodu Ljubljane. Vodilna Olimpija bo gostila tretjeuvrščene nogometašice Ljubljane. Ti dve moštvi iz prestolnice bosta igrali tudi v finalu pokala , ki bo na sporedu prihodnjo sredo v Celju. Na njunih dveh dosedanjih srečanjih so obakrat slavile nogometašice Olimpije. Na zadnji tekmi, ki je bila odigrana lani jeseni je bil izid 5:4. Tedaj so tokratne gostiteljice že vodile s 3:0, nato so nogometašice Ljubljane izid izenačile in gol odločitve je zabila Barbara Kralj v predzadnji minuti srečanja.

Nedelja, 8. maja ob 18:00

 • Ajdovščina: PRIMORJE GAIA NATURELLE – CERKLJE

V Ajdovščini, kjer domujejo nogometašice Primorja bomo videli zadnjo tekmo kroga med domačo črno-rdečimi in oranžno-sivimi Cerkljankami. Doslej so vseh trinajst dvobojev med njima dobile Gorenjke.

 • Lotrič ostal brez kluba

  Mitja Lotrič se je po naravnost fantastični sezoni 2018/19 v dresu Celja poslovil od slove…
 • Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

  Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…
 • Prvi odhod iz Celja

  Po vsega 14 odigranih tekmah se od dresa Celja poslavlja Terry Lartey Sanniez, nekoč velik…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz Slovenska tekmovanja

Dodaj odgovor

Poglejte še

Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…