V petek se je zbrala članska ženska reprezentanca v kateri manjka kar nekaj igralk zaradi poškodb. Tekma se bo odigrala danes v Radljah ob 19.00 uri, nasprotnice pa bodo Avstrijke, ki so bistveno višje rangirane kot naše Slovenke. Omeniti velja, da je trenutna naporna sezona terjala svoj davek tudi pri igralkah, saj jih je kar nekaj poškodovanih, med njim ne bo tudi odlične Mateje Zver, ki ostaja na Islandiji zaradi tekem tamkajšnjega državnega prvenstva.


Selektor Damir Rob ne bo mogel računati na kopico igralk zaradi poškodb ali drugih obveznosti. Med njimi bodo manjkale Tanja Vrabel, Barbara Kralj, Eva Vamberger, Natalija Golob in Pamela Begić. Se pa v ekipo po vrnitvi v domovino vrača Dominika Čonč, ki študira in igral v Združenih državah Amerike. Selektor je za uradno stran nogometne krovne organizacije objasnil: Kljub dani situaciji je cilj jasen – odigrati dobro tekmo po najboljših močeh.” Ob tem seveda dodaja, da bo tekma odlično služila pred kvalifikacijami.

Slovenska reprezentanca je opravila štiri treninge, dva v petek in dva včeraj. Kot smo že omenili, bo tekma danes ob 19.00 uri v Radljah. Kljub temu, da je naša izbrana vrsta v okrnjeni zasedbi si zasluži pomoč iz tribun, motiva in borbenosti vsekakor ne bo manjkalo iz strani igralk.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenke bodo napadale prvo zmago v skupini

Slovenska ženska reprezentanca bo v petek, 1. decembra igrala peto tekmo v skupinskem delu…