Medtem ko so v Radomljah že zavihali rokave in se pridno pripravljajo na novo sezono, je strokovno moštvo rumeno-modrih poskrbelo za dve izredno zanimivi okrepitvi. Radomljanke so se okrepile s kar dvema članicama mlajših reprezentančnih selekcij.


Sarah Ljubijankić in Tinkara Senica sta izjemno talentirani igralki, ki sta nekoliko presenetljivo zapustili ljubljanski Krim in se preselili k Radomljam. Igralki posedujeta veliko nogometnega znanja, zato je še toliko bolj zanimivo, da je vodstvo Krima iz rok izpustilo dva velika dragulja. Za šestnajstletno Sarah lahko zapišemo, da gre za univerzalno igralko, saj jo lahko na igrišču najdemo tako na desnem boku, kot tudi v zvezni vrsti, še najbolje pa se članica kadetske reprezentance znajde nekoliko bližje nasprotnikovim vratom. Zaradi napadalne usmerjenosti lahko pričakujemo, da bo Ljubijankićevi trener Milomir Mandić namenil nekoliko več priložnosti v samem napadu rumeno-modrih.

Tinkara Senica, ki bo v Radomljah okrepila zdaj že kar številčno koroško kolonijo, je v letošnjem jesenskem delu sezone odigrala eno najpomembnejših vlog v članski zasedbi Krima. Sedemnajstletna bivša nogometašica Fužinarja je jeseni dokazala, da se lahko kosa tudi z močnejšimi in starejšimi igralkami, kar priča tudi podatek, da je na desetih tekmah članskega moštva Krima zabila tudi dva zadetka. Tinkara je tako po nastopih v kadetski selekciji že prešla v mladinsko reprezentanco in je septembra že zastopala slovenske barve proti Irski, Rusiji in Bolgariji.

Ob tem dodajmo še, da bodo v prihodnje še več priložnosti dočakale tudi članice kadetskega moštva, Nina Ekić, Lara Puc, Neža Razpotnik in Tija Vrhovnik, ki so jeseni zbrale po en nastop, medtem ko sta Katarina Gadnik in Ana Černelič že stalnici v članskem moštvu.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/ZNKRadomlje/videos/1115242715183353/” width=”660″ height=”480″ onlyvideo=”1″]

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

NLB mladim Radomljankam omogočila druženje z reprezentanti Slovenije

Mlade igralke Ženskega nogometnega kluba Radomlje so se v torek odzvale povabilu Nove Ljub…