KRKA 0:3 RADOMLJE
Strelke: Jereb (20), Murovec (37), Kralj (83)


Krka: Nadirashvili, Polenčič, Plut, Smukovič, Čiča (Kržan 46), Petrunič, Jelovšek (Holjević 65), Colarič (Kastelec 68), Metelko, Sakoman, Bene (Maček 85).
Radomlje: Čevnik, Jereb, Šarlah, Murovec, Kralj, Breznik, Jereb, Slana (Kočevar 87), Rebolj (Zalaznik 85), Bogolin, Boh.

Tekma prve ženske slovenske lige med ekipama Krke in Radomljami se je odigrala v Krškem na umetni travi. Vsekakor je bilo pred tekmo veliko neznank, predvsem v moštvu Krke, ki se je številčno dobro okrepila, a vendarle to ni prestrašilo Radomljank, ki so v tekmo krenile samozavestno. V prvih tridesetih minutah so gostje povsem kontrolirale igro, obramba Radomelj je bila pretrd oreh za napad novomeške Krke, kjer se je več kot očitno poznalo, da igralke še niso uigrane. Vsekakor pa je bilo zanimivo videti mlado, obetavno Pio Slana v sami konici napada, saj sta v radomeljskih vrstah manjkali Ivanuša in Šoronda.

dsc_1437-jpg
Foto: Rok Zore

Vsekakor pa velja omeniti domačo vratarko, ki se je kar nekajkrat izkazala z odličnim posredovanjem in s tem tudi preprečila še višji poraz svojega moštva. Prav tako je tudi Pija Smukovič v domačih vrstah poizkušala razigrati svoje moštvo, a na njeno žalost ni šlo. V vrstah Radomelj bi vsekakor radi izpostavili Jerbovo, Kraljevo in Murovcevo, ki so odigrale odlično srečanje, veliko pretekle in bile odlične v vseh segmentih igre. Prav zanimivo bo videti, kako bodo Radomljanke odigrale v polni postavi z Ivanušo in Šorondo, vsekakor pa so na prvi tekmi sezone navdušile.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Selektor Saša Kolman zahteva predvsem konstantnost

Slovenska ženska nogometna reprezentanca je včeraj odigrala zadnjo, 6. tekmo v skupinskem …