Nogometašice Teleing Pomurja so v avstrijskem Gradcu odigrale prvo tekmo v pripravah na spomladanski del sezone. Varovanke trenerja Bojana Jančarja so se pomerile z žensko ekipo graškega Sturma in izgubile s 5:3.


Pomurke so prvi polčas odigrale slabo, saj so na odmor odšle s kar tremi zadetki v svoji mreži. Igra slovenskih prvakinj se tudi v drugem polčasu ni kaj prida spremenila, a so uspele igralke vseeno znižati zaostanek. Najprej je iz prostega strela lepo zadela Mateja Zver, nekaj minut kasneje pa je iz velike razdalje z močnim in natančnim strelom postregla še Andreja Nikl, ki je znižala na 3:2. A nato so na sceno znova stopile domačinke, izkoristile napake ožje obrambe in srečanje dokončno odločile v svoj prid. Trener Jančar je v nadaljevanju drugega polčasa priložnost namenil tudi vsem rezervistkam, končni izid pa je po lepi podaji Mateje Zver postavila Tjaša Tibaut. Prihodnjo soboto se bodo Pomurke pomerili s hrvaško Trnavo iz Goričana.

STURM GRAZ 5:3 TELEING POMURJE
Zver, Nikl, Tibaut
Teleing Pomurje: Nemet, Nikl, Godina, Zver, Marič, Prša, Vrabel, Conjar, Rogan, Špur, Tibaut. Igrale so še: Jelen, Kosi, Nemec, K. Horvat, Kolbl, M. Horvat, Legenič. Trener: Bojan Jančar.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

ŽNK Radomlje Medex iz Ajdovščine s tremi točkami

Rumenosrčne prestolnico burje zapuščajo s tremi točkami. Za drugo zaporedno zmago članske …