Dekleta, ki zastopajo barve ŽNK Pomurja, danes čaka uvodni obračun kvalifikacijskega turnirja za Ligo prvakinj. Pomurkam se bodo ob 17. uri nasproti postavile domačinke, igralke nikšićkega Ekonomista, ki naj bi bile vsaj na papirju najlažji zalogaj, saj so bile pred žrebom postavljene v četrti kakovostni boben.


Varovanke trenerja Bojana Jančarja, ki v Črni gori računa na osemnajsterico igralk, so se včeraj po 900 kilometrov dolgem potovanju, ki je trajalo 16 ur, pobližje spoznale s črnogorsko zelenico in, kot so zapisali na klubski spletni strani, opravile močnejši trening, kjer je trenerski štab dal poudarek predvsem na igro v obrambi. Bojan Jančar je po treningu za klubsko spletno stran povedal, pričakuje zahtevno srečanje: “Pred nami je zahtevna tekma, toda svojim igralkam popolnoma zaupam in pričakujem, da bodo na igrišču dale svoj maksimum. Na srečanjih, ki smo jih odigrali v pripravljalnem obdobju, so igralke dokazale, da se lahko kosajo tudi z močnejšimi ekipami.”

V spodnjem posnetku pa si lahko ogledate tudi novinarsko konferenco, ki so jo v Beltincih pripravili pred odhodom v Črno goro, kjer se bodo okrepljene Pomurke merili še z estonskim Parnujem in madžarskim MTK-jem. Štefan Kozic, direktor klub, je v šaljivem tonu med drugim v šaljivem tonu dejal, da jutri pričakuje zmago vsaj s petimi zadetki razlike.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Rumenosrčne v drugem polčasu kaznovane za neizkoriščene priložnosti

Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je redni del ŽNL Triglav Zdravje sklenila s porazom v Šiš…