Danes se misija Liga prvakinj za ŽNK Teleing Pomurje začenja povsem zares, saj Pomurke danes odpotujejo v Črno goro, kjer bodo napadale preboj med najboljša evropska moštva.


Državne prvakinje se bodo v soboto, ob 17. uri, v Nikšiću pomerili z domačim Ekonomistom, dva dni kasneje, ravno tako ob 17. uri, se bodo v Petrovcu na Moru, v bližini Budve, udarile z estonskim prvakom Parnujem, v četrtek, 14. avgusta, pa jih na istem prizorišču čaka še zadnji obračun turnirja, ko se bodo pomerili z madžarskimi prvakinjami MTK-jem. Na seznamu trenerja Bojana Jančarja so se znašle Ivana Vrdoljak, Sara Nemet, Andreja Nikl, Valentina Stipančević, Ivana Bojčić, Anja Prša, Špela Rozmarič, Jasmina Zelko, Melani Jelen, Andreja Gaber, Manja Rogan, Mateja Zver, Špela Kolbl, Urška Kozar, Staša Špur, Tanja Vrabel, Tjaša Tibaut In Monika Conjar.

Z okrepljeno igralsko zasedbo pa na jug nekdanje skupne države potuje tudi obogaten strokovni štab, ki ga ob trenerju Jančarju sestavljajo še Sandi Bauer, Dragan Miličević, Gabrijela Grabar, Alen Moharić, Boris Kolbl, Igor Rozmarič In Nuša Ladinek. Pomurkam na kvalifikacijskem turnirju, ki ga bomo spremljali tudi na SNPortalu, želimo veliko sreče in športnih uspehov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Konec prve lige za Ptujčanke

V slovenskem nogometnem prvenstvu za ženske, 1. SŽNL, bo v nadaljevanju sezone igralo samo…