V Ljubljani je pred dnevi zaživel novoustanovljeni ženski nogometni klub, ki mu poveljujeta Velaga Tabaković in Boris Snedec. Dekleta imajo tudi popolno podporo Zorana Jankovića in Izeta Rastoderja, na novo sestavljeno moštvo pa je že vknjižilo prvo zmago.


Včeraj je namreč v Veliki Kladuši potekalo zanimivo srečanje med NK Zvezda Velika Kladuša in Olimpijo. Za novoustanovljeno žensko ekipo zeleno-belih so nastopila znana imena iz ženskih slovenskih zelenic. Tako so v dresu Olimpije nastopile igralke, ki smo jih lahko videvali tudi v dresu Jevnice. Nika Koprivnikar, Anja Zver, Sara Gregorčič, Ines Femec in Ksenija Marolt. Poleg že omenjenih igralk pa so za Olimpijo nastopile še Anja Levačič, Anela Huskić in Alma Velić. Nogometašice so slovenski ženski nogomet v izjemni luči in domačinke premagale kar z 9:0. Kot že zapisano, ima ženski nogometni klub podporo ljubljanskega župana Zorana Jankovića in Izeta Rastoderja, predsednika Olimpije, ki je svoje vadbene prostore odstopila tudi ženski ekipi, ki ima tako vrhunske pogoje za napredek. Tako lahko po sezoni 2007/08 tudi v prestolnici v kratkem pričakujemo ženski nogometni klub.

Dekleta, ki bi se želela priključiti novonastalemu klubu, lahko kontaktirajo Velago Tabakovića na telefonsko številko 041 614 490 ali Borisa Snedca na telefonsko številko 041 601 367.

ZNKOlimpija

ZNKOlimpija1

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Po visoki zmagi nad Estonijo Slovenke jutri v Novi Gorici pričakujejo Grkinje

Po tem, ko je slovenska ženska nogometna reprezentanca v petek s 6:0 odpravila Estonke, ji…