AH MAS TECH 0:3 MARIBOR
Strelke: Rola (19), Hanžič (22), Ketiš (48)


AH Mas Tech: Tomažič (Gregorič 85), Vasić, Celin I. (Celin M. 85), Kalčič, Pasar, Čepak, Pšaker, Prek (Piciga 85), Bužan, Požar, Kunej.
Maribor: Lovrec, Ulbin, Rola, Peruš, Ketiš (Senekovič 60), Hanžič (Špes 66), Miljkovič, Uršič N., Nežmah, Potrč, Uršič A.

V Ankaranu so tokrat prvič spremljali prvo žensko slovensko ligo, a jim žreb nikakor ni bil naklonjen, saj jih po prvem krogu čaka še gostovanje v Beltincih. Mariborčanke so v samo tekmo krenile z veliko samozavestjo, nasprotnicam niso puščale veliko prostora in med drugim so tudi kontrolirale igro. Vsekakor velja pohvaliti borbeno igro igralk Ankarana, ki so poizkušale, navsezadnje se tudi dobro branile, a so Mariborčanke prikazale dobro, kombinatorno igro. Pri Mariborčankah je prvič nastopila tudi “Brazilka”, kot jo radi kličejo v Mariboru. Gre za novinko Živo Hanžič, ki kaže velik potencial, je pa že na svoji prvi prvenstveni tekmi dosegla zadetek, kar ji bo vsekakor vlilo še dodatni zagon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Vojko Kalc

Poleg treh zadetkov so Mariborčanke še dvakrat zatresle prečko. Na drugi strani so tudi Primorke imele nekaj svojih priložnosti, a na žalost niso ogrozile vrata gostujoče vratarke. V drugem krogu Primorke čaka zelo težka tekma, ko bodo gostovale pri Pomurkah, Mariborčanke pa doma pričakujejo “prenovljeno” Krko.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Selektor Saša Kolman zahteva predvsem konstantnost

Slovenska ženska nogometna reprezentanca je včeraj odigrala zadnjo, 6. tekmo v skupinskem …