Kristina Erman ni več članica ŽNK Teleing Pomurja. 20-letna Sevničanka, sicer tudi reprezentantka članske izbrane vrste, je vrste trikratnih državnih prvakinj okrepila letos poleti.


Kot so zapisali na spletni strani kluba iz Beltincev, so želeli s Kristino sodelovati tudi v spomladanskem delu prvenstvu, a se je slednja pred dnevi brez vednosti in dovoljenja kluba odpravila na preizkusni trening v enega od avstrijskih prvoligašev, v avstrijskem prvenstvu pa je sicer že igrala v lanski sezoni. Na predlog direktorja kluba Štefana Kozica, je bila odločitev disciplinske komisije pričakovana: “Strinjamo se s predlogom, da se s 1. decembrom 2013 Kristini zahvalimo za sodelovanje in prekinemo sodelovanje z omenjeno igralko.”

“Kristina je bila v jesenskem delu prvenstva pomemben člen naše ekipe in mi je dejansko žal, da je prišlo do prekinitve sodelovanja. Vendar se morejo tudi igralke zavedati, da vodstvo kluba vlaga velike napore, da obdrži tako kvaliteto in samo organizacijo kluba na visoki ravni. Zato ne moremo preko samovoljnih dejanj nobenega posameznika, ki deluje v klubu in tudi v prihodnje bomo ravnali enako,” pa je odločitev kluba obrazložil direktor Štefan Kozic.

Nekdanja članica Krke, Jevnice, Rudarja in Burgenlanda je letos nastopila na vseh treh kvalifikacijskih nastopih za Ligo prvakov in se veselila tudi zadetka in podaje proti Bobruichanki, v prvenstvu pa je v jesenskem delu prvenstva na osmih tekmah ostala brez doseženega zadetka.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Polom Mure v Ljubljani, po simultanki Sare Makovec Olimpija slavila s kar 4:0

Veliki derbi 1. SŽNL med ekipama Olimpije in Mure je pripadel zmajčicam. Ljubljančanke so …