VELESOVO 4:0 SLOVENJ GRADEC
Strelke: Kos E. (51′), Kos L. (65’/11m), Kos L. (81′), Kos L. (84′)


Velesovo: Mencinger, Benčina, Kos E., Pikon, Slemc, Todorović (Kovač 60′), Vidmar, Kos L., Mazreku (Varagič 67′), Kozinc (Mitrović 67′), Smolnikar (Bešter 53′)
Slovenj Gradec: Mirtič, Kopušar (Lužnik 79′), Ješovnik, Čagran, Merkač, Kašnik, Goričan, Preksavec, Poberžnik, Syla, Garmut.

Igralke Velesovega, ki so v drugi krog krenile brez Vanje Šiljak, so prepričljivo zmagale in to kar s 4:0. Če je tekma pred dvema tednoma bila še zelo napeta, pa je včeraj Slovenjgradčankam zbranost v drugem polčasu popustila, nato je v drugem polčasu sledilo, da so igralke Velesovega zadele kar štirikrat in tako vknjižile prve tri točke v novi sezoni.

img_0191-jpg
Bo Staši Čagran uspelo dvigniti moralo svojega moštva? (Foto: Rajko Kozinc)

Slovenjgradčanke vsekakor pogrešajo prvo vratarko in tako obžalujejo zamujeni priložnosti, za osvojitev točk v začetku prvenstva. Tokrat je namesto Tjaše Kopušar v vrata stopila Eva Mirtič, ki pravtako, kot Tjaša na prvi tekmi, ni mogla preprečiti poraza. Vzpodbudna zmaga za mlado ekipo čete Primoža Štrajharja, vsekakor pa bo zanimivo videti, ali bodo igralke Velesovega lahko presenetile tudi na jutrišnji četrtfinalni tekmi pokala Slovenije, ko bo v Velesovem gostovala ekipa Jevnice.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

ŽNK Radomlje Medex iz Ajdovščine s tremi točkami

Rumenosrčne prestolnico burje zapuščajo s tremi točkami. Za drugo zaporedno zmago članske …