V Podčetrtku bo sobota in nedelja povsem v znamenju futsala, saj bodo dekleta odigrala peti turnir futsal lige, za nameček pa bodo moški odigrali še finalni turnir pokalnega tekmovanja.


V soboto bomo priča dvema dvobojema, ki bi lahko že dala marsikateri odgovor. Ob 14. uri se bosta spopadli ekipi Celja in Slovenskih Goric, kasneje, ob 15.30 pa še ekipi Extrema in Cerkvenjaka. In kaj nam prinaša sobotni dan v Podčetrtku? Uvodna tekma bo prava paša za oči, saj se bosta spopadli prvouvrščeno Celje in drugovrščene Slovenske gorice. Zanimivo bo videti, če bo Anisa Rola nastopila za ekipo Slovenskih goric, ob tem pa ne smemo zapostavljati še dodatne moči iz Ilirske Bistrice. Igralke Slovenskih goric si želijo vzeti skalp Celjankam in se jim približati le na tri točke zaostanka. Celjanke pa na drugi strani ne zanima nič drugega kot le zmaga in s tako miselnostjo se bodo dekleta verjetno tudi podala na igrišče. V drugi tekmi lahko pričakujemo predvsem veliko borbenosti. Extrem in Cerkvenjak sta ekipi, ki ne popuščata niti za sekundo, igrata borbeno in zagnano. In prav to bomo lahko lahko spremljali v tekmi za tretje mesto.

Tudi tokrat bo v Podčetrtku veliko borbenosti. (Foto: Kaja Košar)
Tudi tokrat bo v Podčetrtku veliko borbenosti. (Foto: Kaja Košar)

V nedeljo pa dekleta čaka še nekoliko večji napor, saj bodo morala odigrati po dve tekmi. Najprej se bosta pomerili ekipi Slovenskih goric in Extrema, nato Celja in Extrema, sledil bo derbi med Cerkvenjakom in Slovenskim goricami ter za zaključek še obračun Cerkvenjaka in Celja. Tudi tokrat bodo v vlogi favoritinj Celjanke, a bi lahko Slovenske gorice presenetile s pomočjo novink. Tudi Extremovke stopnjujejo formo, kažejo boljše predstave kot na uvodnih turnirjih, a točke še niso uspele osvojiti. Prav to imajo priložnost osvojiti na turnirju v Podčetrtku in se tako približati Cerkvenjaku, ki se nahaja na tretjem mestu. Strokovno vodstvo Cerkvenjaka se vsekakor lahko pohvali z velikim izborom igralk, kar bo Željko Žmavc, trener Cerkvenjaka, želel tudi izkoristiti v svojo prid.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mlajše selekcije Radomljank v leto 2023 vstopile z jasnim ciljem

Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje bo v nogometno pomlad vstopila kot tretj…