Jutri bo v Ribnici potekal še zadnji krog Ženske futsal lige. Tako bomo lahko znova spremljali štiri izredno zanimive tekme, ki bodo dale marsikateri odgovor pred samo končnico prvenstva.


Po nekaterih presenečenjih v zadnjem krogu lahko tudi jutri pričakujemo še kakšno dodatno presenečenje. Že v uvodnem srečanju bosta tekmo odigrali Extrem in Celje. Extremovke so v drugem delu sezone povsem spremenile svojo igro ter prikazale odločno in veliko bolj organizirano igro, ki tekmicam pusti zelo malo manevrskega prostora. Celjanke so na drugi strani v minulem krogu doživele šele prvi poraz v letošnji sezoni in s tem potrdile, da je prva tekma turnirja rak rana celjskega moštva.

Že v naslednjem srečanju nas pričakuje vnovični lokalni derbi med Cerkvenjakom in Slovenskimi goricami, ki v zadnjem času blestijo. Dekleta Slovenskih goric so si svojo samozavest utrdile prav proti Celjankam, ko so jih v minulem krogu premagale s 6:3. Dekleta Cerkvenjaka v letošnji sezoni še niso okusile slasti zmage v lokalnem derbiju, a so prepričana, da lahko negativni niz končajo prav na jutrišnji tekmi.

Tretja tekma bo ravno tako razburljiva kot uvodni dve. Extremovke bodo želele dokazati, da v letošnji sezoni niso zgolj za vzorec v ligi. Vsekakor bodo pred domačimi navijači poizkušale odščipniti točko Cerkvenjaku, ki v letošnji sezoni prvič nastopa v 1. ŽFL in to uspešno. Teja Klavs, kapetanka Extrema, je prepričana, da lahko s skupnimi močmi prvenstvo pred končnico končajo z zmago, a ima Željko Žmavc, gostujoči trener, drugačne načrte.

Za konec pa nas čaka vnovič odličen in tehnično izjemno obračun obračun, v katerem ne bo manjkalo nogometnih vragolij. Celjanke se bodo pomerile s Slovenskimi goricami. Slednje bodo skušale še drugič zapored ugnati tekmice iz Celja, a lahko tokrat pričakujemo veliko bolj tesnejšo tekmo kot v Celju. Dejstvo je, da si želita obe ekipi prvenstveni del končati z zmago in tako utrditi samozavest pred končnico.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mlajše selekcije Radomljank v leto 2023 vstopile z jasnim ciljem

Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje bo v nogometno pomlad vstopila kot tretj…