Jutri bo v Ribnici potekal še zadnji krog Ženske futsal lige. Tako bomo lahko znova spremljali štiri izredno zanimive tekme, ki bodo dale marsikateri odgovor pred samo končnico prvenstva.


Po nekaterih presenečenjih v zadnjem krogu lahko tudi jutri pričakujemo še kakšno dodatno presenečenje. Že v uvodnem srečanju bosta tekmo odigrali Extrem in Celje. Extremovke so v drugem delu sezone povsem spremenile svojo igro ter prikazale odločno in veliko bolj organizirano igro, ki tekmicam pusti zelo malo manevrskega prostora. Celjanke so na drugi strani v minulem krogu doživele šele prvi poraz v letošnji sezoni in s tem potrdile, da je prva tekma turnirja rak rana celjskega moštva.

Že v naslednjem srečanju nas pričakuje vnovični lokalni derbi med Cerkvenjakom in Slovenskimi goricami, ki v zadnjem času blestijo. Dekleta Slovenskih goric so si svojo samozavest utrdile prav proti Celjankam, ko so jih v minulem krogu premagale s 6:3. Dekleta Cerkvenjaka v letošnji sezoni še niso okusile slasti zmage v lokalnem derbiju, a so prepričana, da lahko negativni niz končajo prav na jutrišnji tekmi.

Tretja tekma bo ravno tako razburljiva kot uvodni dve. Extremovke bodo želele dokazati, da v letošnji sezoni niso zgolj za vzorec v ligi. Vsekakor bodo pred domačimi navijači poizkušale odščipniti točko Cerkvenjaku, ki v letošnji sezoni prvič nastopa v 1. ŽFL in to uspešno. Teja Klavs, kapetanka Extrema, je prepričana, da lahko s skupnimi močmi prvenstvo pred končnico končajo z zmago, a ima Željko Žmavc, gostujoči trener, drugačne načrte.

Za konec pa nas čaka vnovič odličen in tehnično izjemno obračun obračun, v katerem ne bo manjkalo nogometnih vragolij. Celjanke se bodo pomerile s Slovenskimi goricami. Slednje bodo skušale še drugič zapored ugnati tekmice iz Celja, a lahko tokrat pričakujemo veliko bolj tesnejšo tekmo kot v Celju. Dejstvo je, da si želita obe ekipi prvenstveni del končati z zmago in tako utrditi samozavest pred končnico.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenska ženska reprezentanca remizirala z Walesom

Včeraj zvečer je bila v Lendavi na delu slovenska ženska izbrana vrsta, katera je še vedno…