Zavrč nadaljuje z ostrim ritmom pripravljalnih tekem. Potem ko je četa trenerja Ivice Solomuna v nedeljo na turnirju Istria Winter Cup izgubila finalno srečanje, so se nogometaši, ki se skušajo prebiti do mesta v začetni enajsterici, danes popoldne pomerili s ptujsko Dravo.


Zavrčani so si zmago zagotovili že v prvem polčasu, saj so na ptujskem igrišču z umetno travnato podlago Dravi že v prvem polčasu zabili tri zadetke. Haložani so si s hitro igro ustvarili veliko lepih priložnosti, dve od teh je izkoristil obetavni Rok Zorko. Ptujska obramba je še tretjič klonila tik pred koncem prvega polčasa, ko je domačo mrežo zatresel Stefan Barić, nekdanji mladinec Hajduka. Srečanje je bilo precej razgibano, saj so si precej priložnosti pripravili tudi Ptujčani, ki pa vratarja Ćubića niso uspeli premagati.

Naslednja pripravljalna tekma bo na sporedu v petek, ko se bodo Zavrčani pomerili s hrvaškim drugoligašem Interjem iz Zaprešića.

DRAVA PTUJ 0:3 ZAVRČ
Zorko (2x), Barić
Zavrč: Ćubić, Novoselec, Petanjek, Bogdan, Brzoja, Balić (Kolarek), Barić, Monjac, Grezda, Zorko. Trener: Ivica Solomun.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…