V taboru državnih prvakov so v minulem tednu predstavili trojico novincev. Največ pozornosti je pritegnil prihod Etiena Velikonje in Andraža Kirma, ki ju v zasedbi trenerja Rodolfa Vanolija verjetno čaka pomembna vloga, mladi Leo Ejup pa si bo skušal v prihodnjih tednih izboriti mesto v ljubljanski obrambi.


Vanoli ob poškodbi Nemanje Mitrovića razpolaga s štirimi osrednjimi branilci, ob Ejupu se bodo za tri mesta v obrambni liniji borili še Antonio Mlinar Delamea, Aris Zarifović in Dejan Kelhar, luknje v osrčju obrambe pa lahko krpa tudi Kenan Bajrić. A sodeč po vesteh iz Srbije si želijo Ljubljančani v svoje vrste zvabiti še enega osrednjega branilca.

Če gre verjeti poročanju portala MozzartSport, je vodstvo Olimpije na naslov Javorja iz Ivanjice poslalo ponudbo za Đorđeja Crnomarkovića. Gre za 22-letnega branilca, ki je v minuli sezoni za Javor zbral 31 ligaških nastopov, prvoligaške izkušnje pa je 188 centimetrov visoki branilec nabiral tudi v dresu Donjega Srema, za katerega je v sezono poprej odigral 17 tekem.

Isti medij napoveduje, da bi bil lahko prestop realiziran najkasneje do jutri. Olimpija ima v tem trenutku sicer v svoji zasedbi trojico nogometašev, ki zavzemajo mesto tujca, a je usoda Marka Vukčevića, ki je dobro leto preživel v novosadski Vojvodini, neznana.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor še nima dovolj, prihaja veliki talent Dinama

Po tem, ko je Marko Šuler s sodelavci zaenkrat odlično oddelal poletni prestopni rok, se z…