Včerajšnja blamaža Olimpije, ki je po bledi predstavi v Stožicah izgubila z velenjskim Rudarjem, je danes s še dvema slabima novicama dobila nadaljevanje. Iz zmajevega gnezda so sporočili, da so za nadaljevanje sezone izgubili še dva aduta – Nathana Oduwo in Jakoba Novaka.


Nogometaša Olimpije sta po tekmi že opravila prve zdravniške preglede, diagnoza pa ni nič kaj obetavna, so zapisali na spletni strani kluba. Nekdanjega člana Tottenhama predvidoma čaka dvomesečno okrevanje: “Anglež nigerijskih korenin, ki je prav včeraj praznoval rojstni dan, se je poškodoval v 50. minuti ob trku z igralcem nasprotne ekipe. 21-letni krilni napadalec ima poškodovano lateralno vez v desnem kolenu. Poškodba naj bi ga oddaljila z igrišč za predvidoma dva meseca. Oduwa bo opravil še pregled z magnetno resonanco, ki bo podal končno diagnozo in oceno poškodbo.”

Dodaten udarec je doživela tudi že tako okrnjena zvezna vrsta. Včerajšnjo tekmo sta namreč izpustila Danijel Avramovski in Danijel Miškić, zato je mesto v začetni enajsterici dobil tudi mladi Jakob Novak, ki pa je bil po uri igri prav tako prisilno zamenjan. 19-letnik si je zlomil prst na desni nogi, zato bo z igrišč vsaj med štirimi in šestimi tedni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…