Nogometaši ljubljanske Olimpije so pred velikonočnimi prazniki sodelovali v humanitarni akciji, v kateri so pomagali Zvezi prijateljev mladine.


Pobudnik donacije je bil predsednik kluba Izet Rastoder oziroma njegovo podjetje, ki se ukvarja z distribucijo eksotičnega sadja. Le-to je prispevalo rekordno donacijo v obliki hrane, oblačil in številnih za življenje nujnih potrebščin. V prostore Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pa so pakete prinesli nogometaši Olimpije. Anita Ogulin, sekretarka ZPM Ljubljana Moste, je po donaciji povedala sledeče: “Nogometaši pri svojem športnem udejstvovanju dokazujete, da je igra dobro medsebojno sodelovanje, spoštovanje soigralcev… Skupna moč pa tista, ki popelje k zmagam. Te plemenite lastnosti ste prikazali tudi zunaj igrišča s tem, ko ste nam podali roko v skupni igri premagovanja lakote naših otrok. Hvala vam.”

To je bila sicer že druga humanitarna akcija Olimpije v zadnjih dneh, saj so se pred tem nogometaši, na povabilo Rotaract cluba Ljubljana, udeležili tudi dobrodelne akcije Velikonočna sreča.

Foto: nkolimpija.si/SPS
Foto: nkolimpija.si/SPS
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pri Olimpiji upajo, da se bodo poškodovani igralci ekipi priključili v začetku priprav

Olimpija v nedeljo gostuje pri sosednjih Domžalah. Trener Dino Skender bo lahko računal na…