Saša Aleksander Živec in vodstvo domžalskega prvoligaša sta sklenila dogovor o podaljšanju sodelovanja. 22-letni nogometaš je sodelovanje z Domžalčani podaljšal še za eno leto, nova pogodba pa ga bo ob na stadionu ob Kamniški Bistrici zadržala do konca sezone 2015/16.


Živec je v minulem letu nastopal v vrstah goriškega prvoligaša, kamor je bil posojen iz strani Domžal. V letu 2013 je goriški dres nosil na 32 tekmah in se šestkrat vpisal med strelce, od tega štirikrat v jesenskem delu letošnje sezone, ko je bil eden najboljših posameznikov v moštvu trenerja Luigija Apollonija. Spomladi bo Primorec znova igral v dresu Domžal, za katere je pred posojo v Gorico zbral 14 nastopov in dosegel tudi pet zadetkov. Športni direktor Domžalčanov Matej Oražem je za spletno stran kluba na kratko pojasnil o razlogih za podaljšanje sodelovanja: “Veseli smo, da se je Saša odločil za povratek v Domžale, kar je bil tudi velik razlog, da smo se odločili, da mu ponudimo podaljšanje trenutno veljavne pogodbe. Od njega že spomladi veliko pričakujemo, saj je na posoji v Gorici upravičil status igralca Nogometnega kluba Domžale in bil tudi v močni ekipi praktično najboljši.”

Domžalčane sicer danes čaka tretja pripravljalna tekma, v Izoli se bodo ob 13. uri pomerili z beograjsko Crveno zvezdo, ki jo vodi nekdanji strateg Domžalčanov Slaviša Stojanović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Kapetan Olimpije z novim agentom

    Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …
  • Derbi kroga s prijateljskim izidom

    V derbiju 10. kroga Prve lige Telemach smo lahko v Stožicah spremljali obračun med tretjeu…
  • Niz je prekinjen!

    V četrtkovem popoldnevu sta se v Ljudskem Vrtu udarili ekipi Maribora in Radomelj. Obe z n…
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kapetan Olimpije z novim agentom

Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …