Saša Aleksander Živec in vodstvo domžalskega prvoligaša sta sklenila dogovor o podaljšanju sodelovanja. 22-letni nogometaš je sodelovanje z Domžalčani podaljšal še za eno leto, nova pogodba pa ga bo ob na stadionu ob Kamniški Bistrici zadržala do konca sezone 2015/16.


Živec je v minulem letu nastopal v vrstah goriškega prvoligaša, kamor je bil posojen iz strani Domžal. V letu 2013 je goriški dres nosil na 32 tekmah in se šestkrat vpisal med strelce, od tega štirikrat v jesenskem delu letošnje sezone, ko je bil eden najboljših posameznikov v moštvu trenerja Luigija Apollonija. Spomladi bo Primorec znova igral v dresu Domžal, za katere je pred posojo v Gorico zbral 14 nastopov in dosegel tudi pet zadetkov. Športni direktor Domžalčanov Matej Oražem je za spletno stran kluba na kratko pojasnil o razlogih za podaljšanje sodelovanja: “Veseli smo, da se je Saša odločil za povratek v Domžale, kar je bil tudi velik razlog, da smo se odločili, da mu ponudimo podaljšanje trenutno veljavne pogodbe. Od njega že spomladi veliko pričakujemo, saj je na posoji v Gorici upravičil status igralca Nogometnega kluba Domžale in bil tudi v močni ekipi praktično najboljši.”

Domžalčane sicer danes čaka tretja pripravljalna tekma, v Izoli se bodo ob 13. uri pomerili z beograjsko Crveno zvezdo, ki jo vodi nekdanji strateg Domžalčanov Slaviša Stojanović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Čontala pred tekmo z Olimpijo: “Iz prejšnjih tekem imamo nekaj neporavnanih računov.”

Mura je po remiju v Kopru ostala na tretjem mestu prvenstvene razpredelnice, v kolikor pa …