Potem ko se je že v prejšnjem tednu napovedoval veliki prestop iz Banjaluškega Borca v Olimpijo, je zgodba danes dobila epilog. Nov član Olimpije je namreč postal Almedin Ziljkić, tudi občasni reprezentant Bosne in Hercegovine. 25-letni krilni nogometaš je v tamkajšnjem prvenstvu za Borac zbral 59 nastopov, ter dosegel 11 zadetkov in dodal 16 asistenc.


V pretekli sezoni je Ziljkić veljal za enega boljših krilnih nogometašev v ligi, odškodnina zanj pa bi po poročanju tamkajšnjih medijev lahko dosegla celo milijon evrov. Za Olimpijo je sicer podpisal dvoletno pogodbo, ki se izteče 30.06.2023.

Ob prihodu v klub je za klubsko spletno stran dodal še: “Srečen sem, da sem postal del Olimpijine družine. Olimpijo sem seveda poznal že prej, na Balkanu je veliko ime. Ekipo vodi velik človek in trener, Savo Milošević, in v veliko zadovoljstvo mi je, da bom treniral pod njegovim vodstvom. Igralcev osebno ne poznam od prej, a prepričan sem, da se bomo odlično ujeli. Komaj čakam, da se začne nova sezona, da se podamo v boj za lovorike. To je moj edini cilj.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jure Vitulič
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nov prvoligaški skalp za Gorico, Kouter ob debiju do remija v Zagrebu

Nogometaši Gorice so na drugi pripravljalni tekmi s 3:1 ugnali banjaluški Borac, lani tret…