V koprskem prvoligašu so pred začetkom petkovih priprav poudarili, da bo v spomladanskem delu sezone vse podrejeno pokalnemu tekmovanju, v katerem so se kanarčki prebili vse do polfinala in tako vrata do evropskih pokalov pridržali vsaj deloma odprta.


Vodstvo kluba je za zdaj predstavilo dva novinca, pravzaprav povratnika, saj sta se izkušena Vasja Simčič in Ante Tomić vrnila na Bonifiko, kjer sta v preteklosti že igrala. Na koprskem stadionu pa so odprta tudi vrata v smeri odhodov, ki jih je bilo precej že v jesenskem delu sezone. Primorske novice tako poročajo, da se Miha Gregorič, ki je bil s 1.565 minutami najbolj standardni nogometaš rumeno-modrih, nahaja na preizkušnji v Kazahstanu, medtem ko naj bi se Urban Žibert, ki v petek ravno tako ni treniral pod vodstvom trenerja Alena Ščulca, odpravil na jug Italije.

Ljubljančan je bil blizu odhoda v Italijo že poleti, a ga je tedaj uprava preprečila v nasprotno, v prihodnjih dneh pa naj bi sklenil dogovor z Reggino, ki letos nastopa v tretjeligaški konkurenci, a ji zaenkrat ne kaže najbolje, saj v južni skupini s šestimi točkami zaseda povsem zadnje mesto.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…