Znan je tudi načrt pripravljalnega obdobja završkega prvoligaša. Viktor Trenevski, trener tretjeuvrščene ekipe jesenskega dela prvenstva, bo svoje varovance, podobno kot trenerja Kopra in Gorice, zbral v torek, 14. januarja.


Zavrčani bodo prva dva tedna trenirali v domačem okolju, 29. januarja pa sledi odhod v istrski Novigrad, kjer bodo ostali dobra dva tedna, domov pa se bodo vrnili 11. februarja. Med pripravljalnim obdobjem čaka moštvo iz obrobja Haloz tudi nekaj zahtevnih preizkušenj, 25. januarja se bodo v hrvaški prestolnici pomerili z Zagrebom, štiri dni kasneje sledi obračun s kidričevskim Aluminijem, v Novigradu pa jih čaka močan turnir osmih ekip, Zavrčani bodo sprva moči merili v skupini s črnogorsko Budučnostjo, hercegovskim Širokim in hrvaško Cibalio. Sredi februarja, natančneje 15. februarja pa sledi še obračun z madžarskim ZTE-jem, do začetka spomladanskega dela sezone pa bodo Zavrčani odigrali še kakšno tekmo.

Kot smo že poročali, dresa Zavrča spomladi ne bosta oblekla Rene Mihelič in Rok Roj, ki sta znova prestopila v tujino. Prvi bo igral za ukrajinski Volin iz Lucka, drugi pa bo član kazahstanskega Kairata.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…