V sredo popoldne so s pripravami pričeli tudi nogometaši Zavrča. Haložani bodo v primerjavi z ostalimi prvoligaši v spomladanski del sezone krenili v najbolj spremenjeni zasedbi, saj se je vodstvo kluba po jesenskem delu sezone za sodelovanje zahvalilo več polovici ekipe.


Novega trenerja Ivico Solomuna tako v naslednjih tednih čaka precej dela, saj bo moral s sodelavci najprej oceniti kdo od nogometašev, ki se trenutno še dokazujejo strokovnemu štabu in vodstvu kluba, je sploh sposoben igranja na tako visoki ravni. Na uvodnem treningu, Zavrčani bodo uvodni del priprav opravili v Kidričevem, je namreč treniralo kar 29 nogometašev, med njimi pa ni bilo Tomislava Kiša, člana splitskega Hajduka, in Anteja Mitrovića, ki je jeseni igral za Koper, oba sta bila s strani Mirana Vuka, prvega moža kluba, napovedana ob zimskem premoru.

Med drugimi se tako na treningih dokazujejo Ivan Novoselec (Varaždin, 19 let), Antonio Brzoja (Varaždin, 20 let), Emanuel Valenta (Novigrad, 20 let), Josip Balić (Dugopolje, 21 let), Luka Leko (Zagreb, 20 let), Emil Hamzagic (Klas Mičevac, 19 let), Stefan Barić (Solin), Mate Monjac (Pomorac, 18 let), Sanjin Muminović (Pomorac), Marko Cerina (Mosor, 22 let), Filip Petanjek (Gorica, 20 let), Robi Drugovič (Brežice), Miha Tetičkovič (Drava Ptuj), slovenskim ljubiteljem nogometa pa je verjetno najbolj poznan Miha Korošec, nekdanji nogometaš Nafte in Celja, ki je jeseni v 3. SNL sever nosil dres Šampiona.

Foto: NK Zavrč

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…