Prvo pripravljalno srečanje so odigrali tudi nogometaši Zavrča, ki so se v bližnjih Stojncih pomerili kar med seboj. Gledalci, zbrali se jih je kakšnih petdeset so videli kar dvanajst zadetkov in remi 6:6.


Trener Viktor Trenevski in njegov pomočnik Željko Orehovac sta igralce razdelila v dve ekipi, nogometaši pa so bili glede na rezultat v napadu sila dobro razpoloženi. Ekipa trenerja Trenevskega je v drugem polčasu vodila že s 6:2, a so nogometaši, ki jih je tokrat vodil Orehovac do zaključka nadoknadili visok zaostanek in prišli do remija. Predstavili so se tudi vsi trije novinci, ki bodo spomladi nosili dres Zavrča, Matija Smrekar se je na predstavitvi kar dvakrat vpisal med strelce. Na obračunu sta sicer priložnost dobila tudi dva hrvaška nogometaša, ki sta trenutno na preizkušnji in sicer 20-letni zvezni igralec Karlo Težak, ki je bil v preteklosti tudi član mladinskih selekcij zagrebškega Dinama, ter napadalec Dominik Božak, ki je bil jeseni v dresu Vidma v ptujski Superligi prvi strelec tekmovanja.

Zavrčane naslednja preizkušnja čaka v soboto, ko se bodo v gosteh pomerili z Zagrebom, ki letos tekmuje v drugoligaškem prvenstvu.

ZAVRČ (TRENEVSKI) 6:6 ZAVRČ (OREHOVAC)
Strelci za Zavrč (Trenevski):  Kelenc (2x), Božak (2x), Dugolin, Golubar
Strelci za Zavrč (Orehovac): Matjašič (2x), Smrekar (2x), Kurbus (ag), A. Čeh

Zavrč (Trenevski): Bešenič, Kurbus, Murko, S. Čeh, Kokol, Dugolin, Golubar, Kelenc, Vaš, Težak, Božak. Igral je še: Rog. Trener: Viktor Trenevski
Zavrč (Orehovac): Fink, Sambolec, Roškar, Lešnik, Fuček, Kresinger, A. Čeh, Matjašič, Šafarić, Smrekar, Brlečić. Igral je še: Kovačić. Trener: Željko Orehovec

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mariborčani v soboto računajo na podporo s tribun

Nogometaši Maribora bodo v soboto v Ljudskem vrtu, kot kaže, Domžale gostili pred lepo zas…