Zavrčani so v pripravah na naporen ritem, ki jih čaka konec aprila in maja včeraj popoldne odigrali pripravljalno srečanje z Aluminijem. V domačem Športnem parku je zmagovalca odločil završki kapetan Lovro Cvek.


Z izjemo Anteja Mitrovića in poškodovanega Tomislava Kiša je završki strateg Ivica Solomun priložnost ponudil vsem nogometašem, tudi trem vratarjem, ki so si razdelili po pol ure igre. “Tekma, kot smo jo pričakovali. Vedeli smo, da se bo tokratni nasprotnik branil in skušal preko hitrih protinapadov doseči kakšen zadetek. Vendar smo bili skozi celotno srečanje zbrani in si pripravili veliko priložnosti ter izpeljali nekaj lepih akcij. Na koncu sem dosegel edini zadetek na srečanju, ko sem prejel lep predložek v kazenski prostor in nato mi ni bilo težko doseči zadetka,” je za klubsko spletno stran pojasnil strelec odločilnega zadetka.

ZAVRČ 1:0 ALUMINIJ
Cvek
Zavrč – prvi polčas: Petrović (30′ Pridigar), Korošec, Bogdan, Datković, Antić, Cvek, Muminović, Polić, Grezda, Matjašič, Zorko. Drugi polčas: Pridigar (60′ Ćubić), Barić, Petanjek, Đukić, Novoselec, Brzoja, Balić, Težak, Monjac, Kelenc, Dobaj. Trener: Ivica Solomun.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…