Zavrčani so nekaj dni pred iztekom prestopnega rok posegli po dveh spremembah v svojem kadru, vrsto stratega Viktorja Trenevskega je zapustil Rok Buzeti, moštvo pa so na obronkih Haloz okrepili s soimenjakom – Rokom Rojem.


Rok Buzeti se je v Zavrč preselil v začetku letošnjega leta in v tem času zbral petnajst uradnih nastopov, nazadnje mu je Trenevski priložnostil namenil na pokalnem obračunu v prejšnjem tednu, ko so njegovi varovanci z lahkoto odpihnili Bled. V prvenstvu pa je v letošnji sezoni zbral tri nastope, vendar na zadnjih treh tekmah ni prišel med osemnajsterico nogometašev. Kje bo nekdanji nogometaš Mure, Maribora, Gorice in Nafte nadaljeval kariero zaenkrat še ni znano.

Novinec v vrstah četrtouvrščene ekipe Prve Lige je Rok Roj. Nekdanji nogometaš Maribora, Malečnika, St. Andräa, Šentjurja,Olimpije in velenjskega Rudarja je bil zadnji dve sezoni član nizozemskega drugoligaša Volendama, v dresu katerega je zbral 42 nastopov. 27-letni nogometaš se najbolje znajde na položaju levega bočnega nogometaša.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Visoka zmaga Domžal

Prvi obračun današnjega dne se je pričel ob 15. uri v Kidričevem. V 18. krogu Prve lige Te…