Podobno kot Domžalčani, so pripravljalno srečanje včeraj odigrali tudi nogometaši Zavrča, ki so po uvodnem porazu na gostovanju pri novomeški Krki v minulem tednu pred domačimi gledalci v prenovljenem Športnem parku ugnali Domžale in Luko Koper.


Moštvo trenerja Ivice Solomuna je gostovalo v sosednjem Međimurju in se pomerilo tamkajšnjim četrtoligašem Mladostjo iz Preloga. Zavrčani so v mestu, ki slovi predvsem kot zibelka hrvaškega speedwayja, nastopili v nekoliko premešani zasedbi, v začetni enajsterici so zaigrali nogometaši, ki v minulih tekmah niso veliko igrali, Solomun pa je nekaj najmočnejših orožij v igro poslal v drugem polčasu. Haložani so slavili z izidom 3:0, potem ko je v prvem polčasu zadel Luka Bogdan, v nadaljevanju pa sta zmago potrdila Jure Matjašič in Antonio Brzoja.

MLADOST KOMET PRELOG 0:3 ZAVRČ
Bogdan (32′), Matjašič (62′), Brzoja (72′)
Zavrč: Čubić, Novoselec, Antić, Petanjek, Bogdan, Brzoja, Balić, Monjac, Barić, Dobaj, Zorko. Igrali so še: Petrović, Korošec, Muminović, Datković, Polić, Matjašič, Grezda, Kiš, Težak. Trener: Ivica Solomun.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…