Podobno kot Domžalčani, so pripravljalno srečanje včeraj odigrali tudi nogometaši Zavrča, ki so po uvodnem porazu na gostovanju pri novomeški Krki v minulem tednu pred domačimi gledalci v prenovljenem Športnem parku ugnali Domžale in Luko Koper.


Moštvo trenerja Ivice Solomuna je gostovalo v sosednjem Međimurju in se pomerilo tamkajšnjim četrtoligašem Mladostjo iz Preloga. Zavrčani so v mestu, ki slovi predvsem kot zibelka hrvaškega speedwayja, nastopili v nekoliko premešani zasedbi, v začetni enajsterici so zaigrali nogometaši, ki v minulih tekmah niso veliko igrali, Solomun pa je nekaj najmočnejših orožij v igro poslal v drugem polčasu. Haložani so slavili z izidom 3:0, potem ko je v prvem polčasu zadel Luka Bogdan, v nadaljevanju pa sta zmago potrdila Jure Matjašič in Antonio Brzoja.

MLADOST KOMET PRELOG 0:3 ZAVRČ
Bogdan (32′), Matjašič (62′), Brzoja (72′)
Zavrč: Čubić, Novoselec, Antić, Petanjek, Bogdan, Brzoja, Balić, Monjac, Barić, Dobaj, Zorko. Igrali so še: Petrović, Korošec, Muminović, Datković, Polić, Matjašič, Grezda, Kiš, Težak. Trener: Ivica Solomun.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

PCT pogoj “odgnal” celjske navijače

Celjski grofje, navijaška skupina NK Celje je preko svoje FB strani sporočila, da ne bo pr…