Z zagotovostjo lahko zapišemo, da bo največ sprememb v zimskem prestopnem roku doživel završki prvoligaš. V haloškem klubu so v minulih dneh že potrdili petnajsterico novincem, a se s tem prestopni rok še ni zaključil, saj se novemu strategu Ivici Solomunu dokazuje še nekaj nogometašev.


Je pa Registracijska komisija Nogometne zveze Slovenije na današnji seji registrirala novega hrvaškega nogometaša, Sloveniji sicer dokaj neznanega Stefana Barića. Gre za 23-letnega krilnega nogometaša, ki je nazadnje igral za hrvaški Solin, ki tekmuje v 3. HNL jug. V Sarajevu rojeni nogometaš je prve nogometne korake naredil pri RNK Splitu, a se nato preselil k mestnemu rivalu Hajduku, ki pa ga je v članski karieri posojal okoliškim klubom, Dugopolju, Mosorju in Primorcu 1929. Pred lanskim odhodom k nemškemu nižjeligašu FSV Fernwaldu je doma igral še za Val. Pri nemškem petoligašu se je zadržal vsega pol leta, saj je klub padel v osmi rang tekmovanja.

Zavrčani se sicer počasi že pripravljajo na odhod v hrvaško Istro, saj bodo tudi letos sodelovali na turnirju v Istria Winter Cup, ki ga gostita Umag in Novigrad. Zavrčani so na lanskem turnirju zasedli drugo mesto, potem ko so v finalu presenetljivo izgubili z domačim Novigradom, letos pa se bodo v skupinskem delu tekmovanja pomerili z Novim Pazarjem, banjaluškim Borcem in ljubljansko Ilirijo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …