Podobno kot nogometaši ljubljanske Olimpije in velenjskega Rudarja, bodo del priprav na spomladanski del prvenstva v Istri opravili tudi Zavrčani, ki so včeraj popoldne prispeli v Novigrad.


Na istrskih tleh bodo nogometaši tretjeuvšečenega moštva Prve Lige Telekom Slovenije ostali dvanajst dni, vadili na igriščih z naravno travo in na pripravljalnem turnirju odigrali tudi štiri pripravljalne tekme. Strateg Viktor Trenevski je na pot odpeljal triindvajseterico nogometašev, ki jo sestavljajo Gregor Fink, Matija Kovačić, Luka Bešenić, Miha Kokol, Tilen Lešnik, Marko Roškar, Peter Murko, Matija Smrekar, Sandi Čeh, Boris Sambolec, Dejan Kurbus, Nikola Šafarić, Aleš Čeh, Andrej Dugolin, Jure Matjašič, Arpad Vaš, Mario Brlečić, Doris Kelenc, Dino Kresinger, Josip Golubar, Josip Fuček, Karlo Težak in Dominik Božak. Kot so še sporočili iz završkega prvoligaša, se za sodelovanje niso uspeli dogovoriti z mladim Markom Rogom, ki tako ne bo član Zavrča.

V dresu Zavrča bo kariero nadaljeval tudi Miha Kokol, ki je pogodbo s klubom podaljšal še za eno leto. Bočni nogometaš je jeseni odigral sedemnajst tekem in se petkrat vpisal med strelce, nazadnje pa zadel tudi proti bivšemu klubu Mariboru.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Kapetan Olimpije z novim agentom

    Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …
  • Derbi kroga s prijateljskim izidom

    V derbiju 10. kroga Prve lige Telemach smo lahko v Stožicah spremljali obračun med tretjeu…
  • Niz je prekinjen!

    V četrtkovem popoldnevu sta se v Ljudskem Vrtu udarili ekipi Maribora in Radomelj. Obe z n…
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kapetan Olimpije z novim agentom

Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …