V završkem prvoligašu so na današnji novinarski konferenci potrdili prihod dvanajstih novincev, ki bodo spomladi pod vodstvom novega trenerja Ivice Solumuna branili barve kluba. Prvo ime med dvanajsterico je zagotovo Tomislav Kiš, nekdanji up splitskega Hajduka.


Še pred novinarsko konferenco so si predstavniki sedme sile skupaj s predsednikom Silvom Šterbalom in športnim direktorjem Đanijem Laserjem ogledali novozgrajeno tribuno, ki bo svoja vrata predvidoma odprla v začetku spomladanskega dela sezone. Kot že zapisano, je športni direktor Laser potrdil prihod dvanajstih novih obrazov. Novinci so Josip Balić, Miha Korošec (nekdanji član Celja in Nafte), Ivan Novoselac, Antonio Brzoja, Luka Petanjek, Rok Zorko, Blaž Dobaj, Hrvoje Čubić, Mateo Monjac, Luka Leko ter tudi Ante Mitrović in Tomislav Kiš, ki sta bila ob Marku Raniloviću in novemu kapetanu Lovru Cveku tudi prisotna na novinarski konferenci. Kot je zatrdil športni direktor, je Kiš, ki je bil v dresu Gorice z dvanajstimi zadetki drugi strelec jesenskega dela 2. HNL, besedo vodstvu završkega kluba dal že pred mesecem in pol ter jo držal kljub ugodnim ponudbam drugih klubov.

V tem trenutku se trenerskemu štabu in vodstvu kluba dokazuje precej igralcev na preizkušnji, obenem pa bi lahko prišlo še do prihoda dveh ali treh kvalitetnih okrepitev. Na novo sestavljena ekipa se bo sicer prvič predstavila v soboto, ko bo odigrana prva pripravljalna tekma, Zavrčani se bodo pomerili z Ivančno Gorico.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…