V završkem prvoligašu, ki je danes uspešno registriral trojico nogometašev, Erosa Grezdo, Marka Pridigarja in Bojana Đukića, so danes potrdili še enega novinca, obenem pa je klub sodelovanje podaljšal s štirimi nogometaši.


Prve profesionalne pogodbe je z Zavrčem podpisala četverica nogometašev, ki je dres haloškega prvoligaša nosila že jeseni, a so Jure Matjašič, Dejan Polić, Toni Datković in Lovro Cvek, ki bo spomladi tudi kapetan ekipe, tedaj igrali z amatersko pogodbo. Četverica, ki bo verjetno tudi spomladi pomemben adut trenerja Ivice Solomuna, je vodstvu petouvrščenega kluba Prve lige Telekom Slovenije obljubila enoinpolletno zvestobo. Obenem sta profesionalni pogodbi sklenila tudi Ante Mitrović, jeseni član Kopra, in že omenjeni Eros Grezda, ki se je pred dnevi preselil iz bližnjega Aluminija, tudi hrvaško-albanski dvojec je sklenil dogovor do konca sezone 2015/16.

Trener Solomun pa bo lahko spomladi računal še na enega branilca, saj so Zavrčani na spletni strani potrdili prihod Sebastijana Antića, ki je bil blizu prestopa v Savdsko Arabijo, a je selitev padla v vodo. Gre za 23-letnega nogometaša, ki je bil nazadnje član Pomorca iz Kostrene.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…