Soboto so za zadnje pripravljalno srečanje izkoristili tudi nogometaši Zavrča. Ti so tokrat skočili v bližnji Varaždin, kjer so se pomerili z istoimenskim tretjeligašem, ki je premešani haloški zasedbi zadal presenetljiv poraz.


Gostitelji iz Varaždina so si na samem srečanju pripravili več priložnosti in zasluženo slavili. Edini zadetek na srečanju je v 70. minuti dosegel Ivanović, ko je po hitrem protinapadu matiral Čubića. Zmaga Varaždina bi lahko bila še višja, saj je Tuđan stresel še vratnico in deset minut pred koncem srečanja zapravil še nemogočo priložnosti. Završki strateg Ivica Solomun s predstavo svoje ekipe ni bil zadovoljen: “Prvi polčas je bil z naše strani izredno slab. Pripravili smo si nekaj priložnosti, a nisem zadovoljen s predstavo nekaterih igralcev. V samem srečanju smo storili preveč napak, ni bilo niti pravega odnosa. Pravi pristop na srečanju so imeli le trije, mogoče štirje igralci. Zadetek smo prejeli v zadnjem delu srečanja, ko so igralci Varaždina izpeljali hiter protinapad in uspeli doseči zadetek. Poudarjam, da nisem zadovoljen s tekmo proti Varaždinu.”

VARAŽDIN 1:0 ZAVRČ
Ivanović (70′)
Zavrč: Čubić, Antić, Petanjek, Bogdan, Borić, Težak, Monjac, Zorko, Grezda, Barić, Brzoja. Igrali so še: Novoselec, Dobaj, Magdić, Kolarek in Domjan. Trener: Ivica Solomun.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…