Val odhodov iz ekipe Zavrča se nadaljuje, po številnih poletnih spremembah, kasneje še odhodih Mihe Kokola in Dejana Kurbusa, je minuli teden sledilo slovo trojice nogometašev. Lovru Beniću, Robertu Brdarju in Andreju Dugolinu pa sta se ta teden pridružila še dva nogometaša.


Brata Miran in Roman Vuk, mecena kluba, sta se po visokem porazu s Celjani za sodelovanje zahvalila še dvema hrvaškima nogometašema. Vrste haloškega prvoligaša sta zapustila Dario Jertec in Nenad Dedić, ki sta se četi trenerja pridružila sredi letošnje sezone. Dedić, po poklicu bočni branilec, je završki dres oblekel na štirinajstih prvoligaških tekmah, medtem ko je Dario Jertec, nekdanji vezist Dinama, Rijeke in Rijeke, pa je na sedmih prvoligaških tekmah dosegel en zadetek. Odhod dvojice je za Siol Sportal potrdil Miran Vuk, tudi završki župan, ki je dejal: “Med igralci in trenerjem je zavladalo nasičenje, nekateri pa se niso podrejali ekipi. Na primer Dario Jertec. Igral je zase in to ni bilo to.”

Še več, Zavrč, ki ga v zadnji jesenski tekmi čaka gostovanje v Velenju, bo med zimskim premorom zapustila še peterica nogometašev. Zavrčani, ki so številne spremembe doživeli že pred sezono, pa bodo v spomladanski del sezone krenili v povsem spremenjeni zasedbi, saj v ekipi ostalo le še za dobro enajsterico trenutnega moštva.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…