Zavrčani so na Hrvaškem odigrali še zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom prvenstva in nižjeligašu Vratnemu, ki je slavil obletnico delovanja, zabili kar petnajst zadetkov. Zavrčane prvoligaški krst čaka že v petek, ko se bodo v Ljudskem vrtu pomerili z Mariborčani. Tudi tokrat so Zavrčani zaigrali brez Jožeta Benka, ki je izpustil tudi tekmo s Partizanom, prekmurski napadalec bo do petka najverjetneje že nared.


Trener Zavrča Viktor Trenevski je tudi na zadnjem pripravljalnem srečanju preizkušal dva nogometaša. Mehičan Mauricio v Zavrču zagotovo ne bo ostal, medtem, ko je Nikola Antolić bližje sklenitvi sodelovanja. Antolić je nazadnje igral za hrvaškega nižjeligaša Gaj Mace, pred tem pa je bil član Istre, Varteksa, Hrvatskega Dragovoljca in mladinske ekipe Dinama, zbral pa je tudi tri nastope za reprezentanco do 19 let. Več o prihodnosti 20-letnega bočnega branilca bo znano v prihodnjih dneh.

VRATNO 0:15 ZAVRČ
Zavrč: Bešenić, Antolić, Sambolec, Kurbus, Kouter, Sreš, Mauricio, Buzeti, Šafarić, Fuček, Golubar. Igrali so še: Kovačić, Fink, Roškar, Murko, S. Čeh, Kokol, Kuserbanj, A. Čeh, Dugolin, Kelenc, Matjašić, Brlečić. Trener: Viktor Trenevski.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija svojega napadalca poslala na posojo v Črno goro

Že pred tedni so pri ljubljanski Olimpiji javno objavili, da na Mihaila Perovića resneje n…