Zavrčani so na Hrvaškem odigrali še zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom prvenstva in nižjeligašu Vratnemu, ki je slavil obletnico delovanja, zabili kar petnajst zadetkov. Zavrčane prvoligaški krst čaka že v petek, ko se bodo v Ljudskem vrtu pomerili z Mariborčani. Tudi tokrat so Zavrčani zaigrali brez Jožeta Benka, ki je izpustil tudi tekmo s Partizanom, prekmurski napadalec bo do petka najverjetneje že nared.


Trener Zavrča Viktor Trenevski je tudi na zadnjem pripravljalnem srečanju preizkušal dva nogometaša. Mehičan Mauricio v Zavrču zagotovo ne bo ostal, medtem, ko je Nikola Antolić bližje sklenitvi sodelovanja. Antolić je nazadnje igral za hrvaškega nižjeligaša Gaj Mace, pred tem pa je bil član Istre, Varteksa, Hrvatskega Dragovoljca in mladinske ekipe Dinama, zbral pa je tudi tri nastope za reprezentanco do 19 let. Več o prihodnosti 20-letnega bočnega branilca bo znano v prihodnjih dneh.

VRATNO 0:15 ZAVRČ
Zavrč: Bešenić, Antolić, Sambolec, Kurbus, Kouter, Sreš, Mauricio, Buzeti, Šafarić, Fuček, Golubar. Igrali so še: Kovačić, Fink, Roškar, Murko, S. Čeh, Kokol, Kuserbanj, A. Čeh, Dugolin, Kelenc, Matjašić, Brlečić. Trener: Viktor Trenevski.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Kapetan Olimpije z novim agentom

    Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …
  • Derbi kroga s prijateljskim izidom

    V derbiju 10. kroga Prve lige Telemach smo lahko v Stožicah spremljali obračun med tretjeu…
  • Niz je prekinjen!

    V četrtkovem popoldnevu sta se v Ljudskem Vrtu udarili ekipi Maribora in Radomelj. Obe z n…
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kapetan Olimpije z novim agentom

Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …