Viktor Trenevski, stratega završkega prvoligaša, spomladi ne bo mogel računati na Roka Roja in Reneja Miheliča, ki sta završke vrste okrepila sredi sezone. Prvi odhaja v Kazahstan, drugi pa bo kariero nadaljeval v ukrajinskem prvenstvu.


Roj bo po igranju v Avstriji in na Nizozemskem zaigral še v tretji tuji državi, kot že zapisano, bo kariero nadaljeval v Aziji, pri kazahstanskem prvoligašu Tarazu, ki sta ga v preteklosti vodila tudi Ljupko Petrović in Kurban Berdijev. Roj je v dresu Zavrča odigral dvanajst srečanj in bil v navezi s Kelencem eno glavnih orožij Zavrča na levi strani igrišča. V tujino se znova podaja tudi Rene Mihelič, po portugalskem in bolgarskem nogometu pa bo 25-letni Mariborčan izkusil še ukrajinski nogomet, saj bo spomladi igral za Volyn iz Lucka. Vezist, ki je trikrat nosil tudi dres izbrane vrste Slovenije, se je v Zavrč preselil v začetku oktobra in v šestih nastopih dosegel tudi en zadetek.

Oba prestopa je za športni dnevnik Ekipo potrdil tudi alfa in omega prvoligaša iz obrobja Haloz, Miran Vuk. Zavrč sicer s prestopoma ni napolnil svoje blagajne, saj sta nogometaša klub zapustila brez plačila odškodnine. Bi pa lahko Trenevski do spomladi ostal še brez kakšnega nogometaša, saj je po naših informacijah blizu prestopa tudi Josip Golubar.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…