Odmor se je končal tudi za nogometaši Zavrča, ki so danes opravili uvodni trening. Trener Viktor Trenevski je v primerjavi z jesenskim delom sezone ostal brez nogometašev, moštvu pa so se priključili tudi trije novinci.


Kot smo poročali že pred tedni sta Zavrč zapustila Rene Mihelič in Rok Roj, ki je okrepil vrste kazahstanskega Taraza, spomladi pa dresa Zavrča ne bo nosil niti Jože Benko, ki je v jesenskem delu prvenstva odigral petnajst tekem in se veselil štirih zadetkov, saj bo kariero nadaljeval v sosednji Avstriji. Trenevski pa v spomladanskem delu sezone ne računa še na tri nogometaše in sicer na Nina Kouterja, Leona Sreša in Aleša Majerja,  s katerimi bodo skušali v prihodnjih dneh doseči dogovor o sporazumni prekinitvi pogodbe.

So pa v klubu že poskrbeli za tri prihode, završke barve bodo spomladi branili Arpad Vaš, Matija Smrekar in Marko Rog. Prva dva že imata prvoligaške izkušnje, Vaš je igral v dresu Nafte in Mure, nazadnje pa bil član Aluminija, Smrekar pa se je skušal dokazati v dresu Maribora, jeseni pa je bil po prekinitvi pogodbe z vijoličastimi prost nogometaš. Rog pa je obetavni 18-letnik, ki je doslej igral za mladinski pogon varaždinskega kluba.

Zavrčani bodo do dva tedna vadili v domačem okolju, 30. januarja pa odhajajo na priprave v Novigrad, kjer bodo ostali do 11. februarja.

Seznam potrjenih pripravljalnih tekem:
medsebojna tekma (Ptuj, 17. januar)
Zagreb – Zavrč (Zagreb, 25. januar)
Aluminij Kidričevo – Zavrč (Kidričevo, 29. januar)
Široki Brijeg – Zavrč (Novigrad, 2. februar)
Budučnost Podgorica – Zavrč (Novigrad, 4. februar)
Sesvete – Zavrč (Novigrad, 7. februar)
ZTE – Zavrč (Zalaegerszeg, 15. februar)
Omladinac – Zavrč (22. februar)
Veržej – Zavrč (8. marec)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…