Kot tretji med prvoligaši bodo danes priprave na novo sezono pričeli tudi Zavrčani, ki se bodo v prihajajoči sezoni prvič preizkusili v prvoligaški konkurenci. Vodstvo kluba ne skriva tekmovalnih ambicij in si želi tudi v Prvi Ligi dostojnega nastopanja, zato so v klub zvabili štiri novince, ki so jih predstavili že pred dnevi. Josip Fuček, Mario Brlečić in Matija Kovačić so nove pridobitve iz sosednje Hrvaške, Dejan Kurbus pa se bo v Zavrču pridružil bivšim soigralcem iz Mure, ki so že v spomladanskem delu igrali v dresu Zavrča. Seznam prihodov pa naj s tem še ne bi bil zaključen.


Kot smo že poročali je klub pred krstno prvoligaško sezono dobil novega predsednika, Romana Vuka je zamenjal Silvo Šterbal. Klub pa je zapustilo pet nogometašev in sicer Matej Murat, Uroš Gabrovec, Tomaž Avguštin, Samo Sagadin in Andrej Dukarič, ki sicer že v minuli sezoni niso dobili veliko minut za igro.

Trener Viktor Trenevski bo s pomočnikom Željkom Orehovcem svoje varovance preizkusil na pripravljalnih tekmah s Partizanom, Hajdukom, drugo ekipo Anzhija, ped pričetkom prvenstva pa bodo Zavrčani odigrali sedem pripravljalnih srečanj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…