Večina klubov še ni povsem izoblikovala ekip, ki bodo klubske barve branili v spomladanskem delu prvenstva. Nekateri se mudijo na preizkušnjah, spet drugi so že poiskali nove sredine, tretji pa bodo morali poiskati nove delodajalce.


Med slednje spadata tudi Aleš Majer in Aleksander Topić. Majer je še šesti nogometaš, ki Zavrč zapušča v tem prestopnem roku. Odhod nekdanjega nogometaša Maribora in Mure so pri tretjeuvrščenem prvoligašu napovedali že ob začetku priprav na spomladanski del sezone, vodstvo kluba pa se je z igralcem dogovorilo za sporazumno prekinitev pogodbe . Po novem odhodu so posegli tudi pri ljubljanski Olimpiji, seriji odhodov ob koncu jesenskega dela sezone se je priključil še 20-letni vezist Aleksander Topić, ki je preko dvojne registracije igral tudi za črnomaljsko Belo krajino.

Obema nogometašema je sicer skupno to, da jeseni na uradnih tekmah Zavrča oziroma Olimpije na igrišču nista prebila niti sekunde, zato se njun odhod ne bi smel preveč poznati pri predstavah obeh klubov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …