Tudi Zavrčani, ki se po številnih poletnih kadrovskih menjavah po uvodni tretjini prvenstva držijo na visokem tretjem mestu lestvice, so reprezentančni premor izkoristili za dve pripravljalni preizkušnji.


Že sredi tedna so varovanci trenerja Željka Orehovca gostovali v Varaždinu, pri tamkajšnjem istoimenskem tretjeligašu, in s premešano zasedbo iztržili le remi. Za Haložane sta bila uspešna novinec Dario Jertec, ki je v 35. minuti načel mrežo matičnega kluba, in Andrej Dugolin, ki je v 89. minuti po strelu z enajstih metrov postavil končni izid srečanja. Za domače je dvakrat zadel Glavina. V petek so se Haložani odpravili še na gostovanje v Koprivnico, k Slaven Belupo, ki po enajstih krogih 1. HNL z devetimi točkami zadnje mesto na lestvici. Obračun se ni razpletel po željah Zavrčanov, saj so se domov vrnili z visokim porazom, Slaven je slavil s 4:0.

VARAŽDIN 2:2 ZAVRČ
Jertec (35′), Dugolin (89′ pen)
Zavrč: Mrmić, Dugolin, Hočevar, Roškar, Srnec, Čeh, Benić, Brdar (Polić), Jertec, Kresinger, Antolek. Trener: Željko Orehovec.

SLAVEN BELUPO 4:0 ZAVRČ
Zavrč: Ranilović, Sambolec, Kristić, Datković, Dedić, Šafarić, Kelenc, Matjašič, Jertec, Cvek, Kresinger. Igrali so še: Mrmić, Polić, Brdar, Benić, Srnec, Hočevar, Roškar, Magdić. Trener: Željko Orehovec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…