Zavrčani so mednarodni turnir Istria Winter Cup končali na drugem mestu, saj so v današnjem finalnem obračunu presenetljivo izgubili z domačim tretjeligašem Novigradom in na ta način na sedmi pripravljalni tekmi doživeli prvi poraz.


Nogometaši Novigrada so po remiju s sarajevskim Željezničarjem in z zmago nad romunskim Ceahlaulom in vinkovaško Cibalio v skupini A zasedli prvo mesto in si priigrali nastop v finalu turnirja, kjer so bili spretnejši še od Zavrča. Trener Zavrčanov Viktor Trenevski ni mogel računati na poškodovane Dorisa Kelenca, Sandija Čeha in Marka Roškarja, priložnost pa so dobili tudi nekateri nogometaši, ki so doslej igrali manj. Obračun je bil zaradi obilnega deževja iz igrišča z naravno travo prestavljen na igrišče z umetno travo, a je stoječa voda na nekaterih delih igrišča onemogočalo kvalitetno igro. Domačini so povedli po slabe pol ure igre, končni izid pa postavili v zadnji minuti srečanja in se veselili osvojitve prvega mesta. Zavrčani v Istri ostajajo do torka.

NOVIGRAD 2:0 ZAVRČ
Zavrč: Bešenić, Lešnik, Murko, Kurbus, Dugolin, Brlečić, A. Čeh, Vaš, Matjašič, Fuček, Kresinger. Igrali so še: Kovačić, Težak, Golubar, Kokol, Šafarić, Božak in Smrekar. Trener: Viktor Trenevski.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Znan je začetek nove sezone

Znan je potek ter urnik za novo sezono klubskega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Prvi …