Tudi Zavrčani so reprezentančni premor izkoristili za pripravljalno tekmo, v bližnjih Stojncih so se pomerili z zasedbo zagrebške Lokomotive, ki po dvanajstih krogih hrvaškega prvenstva z 23 točkami zaseda četrto mesto.


Edini zadetek na tekmi je v 35. minuti dosegel Mario Musa, zmaga pa je tako romala v hrvaško prestolnico. Tekma se bi lahko razpletla tudi drugače, a je Benko v 24. minuti stresel okvir vrat. Sredi drugega polčasa bi gostje lahko tudi povišali svoje vodstvo, vendar je Bešenić z izjemno obrambo zaustavil strel Šovšića, ki se je znašel iz oči v oči z domačim vratarjem. V dresu Zavrča se je prvič predstavil tudi Rene Mihelič, ki je začel v prvi enajsterici. Trener Zavrča, Viktor Trenevski, je sicer v začetni enajsterici priložnost namenil tudi nogometašem, ki so zadnje prvenstvene tekme začenjali na klopi.

ZAVRČ 0:1 LOKOMOTIVA ZAGREB
Strelci: Musa (35)
Zavrč: Bešenić, Roj, Murko, Kurbus, Majer, A. Čeh, Dugolin, Sreš, Mihelič, Fuček, Benko. Na klopi: Fink, Kokol, Roškar, S. Čeh, Sambolec, Šafarić, Kouter, Kelenc, Golubar, Matjašič, Brlečić, Kresinger. Trener: Viktor Trenevski.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…