Tudi Zavrčani so reprezentančni premor izkoristili za pripravljalno tekmo, v bližnjih Stojncih so se pomerili z zasedbo zagrebške Lokomotive, ki po dvanajstih krogih hrvaškega prvenstva z 23 točkami zaseda četrto mesto.


Edini zadetek na tekmi je v 35. minuti dosegel Mario Musa, zmaga pa je tako romala v hrvaško prestolnico. Tekma se bi lahko razpletla tudi drugače, a je Benko v 24. minuti stresel okvir vrat. Sredi drugega polčasa bi gostje lahko tudi povišali svoje vodstvo, vendar je Bešenić z izjemno obrambo zaustavil strel Šovšića, ki se je znašel iz oči v oči z domačim vratarjem. V dresu Zavrča se je prvič predstavil tudi Rene Mihelič, ki je začel v prvi enajsterici. Trener Zavrča, Viktor Trenevski, je sicer v začetni enajsterici priložnost namenil tudi nogometašem, ki so zadnje prvenstvene tekme začenjali na klopi.

ZAVRČ 0:1 LOKOMOTIVA ZAGREB
Strelci: Musa (35)
Zavrč: Bešenić, Roj, Murko, Kurbus, Majer, A. Čeh, Dugolin, Sreš, Mihelič, Fuček, Benko. Na klopi: Fink, Kokol, Roškar, S. Čeh, Sambolec, Šafarić, Kouter, Kelenc, Golubar, Matjašič, Brlečić, Kresinger. Trener: Viktor Trenevski.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija kljub vodstvu le do točke

Zadnja tekma 18. kroga Prve lige Telemach, se je odigrala v Stožicah. Tokrat je bil na spo…