Prvo pripravljalno srečanje so včeraj zvečer odigrali tudi nogometaši Zavrča, ki se pripravljajo na krstno prvoligaško sezono. Na domačem igrišču so se pomerili z drugo ekipo ruskega Anzhija in jih premagali suvereno z izidom 4:0. Okrog 400 gledalcev se je razveselilo zadetkov Jožeta Benka, Mateja Roškarja in Dorisa Kelenca, ki je dvakrat meril v polno. Trener Zavrčanov Viktor Trenevski na uvodnem pripravljalnem srečanju ni mogel računati na Borisa Sambolca, Dejana Kurbusa, MatijoKovačića in Stjepana Kokota.


V golu pa se je v drugem polčasu predstavil Luka Bešenić, ki bo v kratkem postal še peti novinec v dresu Zavrča. 25-letni vratar je nazadnje igral za hrvaškega nižjeligaša Podravino iz Ludbrega, v preteklosti pa je bil član čakovskega Međimurja in varaždinskega Varteksa, v dresu katerega je zbral tudi deset prvoligaških nastopov.

Zavrčani bodo naslednjo pripravljalno tekmo odigrali že jutri, ko jih ob 18. uri v ljubljanskem Kodeljevu čaka obračun z nogometaši selekcije SPINS – nogometašev brez pogodb. V nadaljevanju priprav pa sledijo še tekme z Dravo (finale pokala MNZ), Hajdukom, Slaven Belupom, Partizanom in Vratnim.

ZAVRČ 4:0 ANZHI
Strelci: Benko (8), Kelenc (33, 44), Roškar (60)
Zavrč: Fink, S. Čeh, Kokol, Murko, Roškar, Brlečić, Matjašič, Buzeti, Golubar, Kelenc, Benko. Igrali so še: Bešenić, Kouter, Kuserbanj, Dugolin, A. Čeh, Fuček, Sreš, Letonja. Trener: Viktor Trenevski

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Bo luknjo po odhodu Vrhovca krpal znanec slovenskih igrišč?

V medijih je odjeknila novica, da bi lahko Maribor, po odhodu Blaža Vrhovca, okrepil hrvaš…