Roman Rogelj, disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, je imel tudi po 32. krogu Prve lige Telekom Slovenije kar nekaj dela s pisanjem kazni. Denarno ste bila kaznovana velenjski Rudar in Luka Koper.


Oba kluba bosta morala v blagajno NZS nakazati po 300 evrov. Velenjčani so si v tekmi z Olimpijo pridelali pet rumenih kartonov, medtem ko so Koprčani v obračunu z Zavrčem prejeli tri rumene in dva rdeča kartona. Koprska vezista Goran Galešić in Domen Črnigoj bosta izpustila sobotno gostovanje v Domžalah, medtem ko Toni Datković, ki je bil ravno tako izključen na Bonifiki, obračun z Mariborom spremljal s tribune.

Kar trikrat pa se bo hladil Damir Rašić, levi bočni branilec novomeške Krke, ki je po preobratu na domačem Portovalu ugnala Domžale. Rašiću so v 89. minuti, po prekršku Darka Zeca, za nekaj sekund popustili živci, saj je nasprotnika pljunil v predel prsi, zaradi česar bo moral Dalmatinec izpustiti kar tri tekme Dolenjcev. Novomeški strateg Andrej Kastrevec bo lahko Rašića v ekipo uvrstil šele za zadnjo tekmo z Radomljami. Pri izreku kazni je bila sicer upoštevana tudi olajševalna okoliščina, saj je Zec nad njim storil prekršek.

Kot smo danes že poročali, bo tekme 33. kroga državnega prvenstva izpustila kar petnajsterica nogometašev, najbolj oslabljeni bodo Velenjčani, ki bodo v tekmi s Krko pogrešali kar štiri adute.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani na kolenih tudi v Domžalah, Karanović se je zapisal v zgodovino

Obračun Domžal in Maribora ni postregel s presenečenjem, saj so se po zaključnem sodnikove…