S kakšno podobo bo Olimpija krenila v novo sezono? Nogomania danes poroča, da se Ljubljačani pogajajo z Igorjem Bišćanom, trenerjem novopečenega hrvaškega prvoligaša Rudeša, nekaj sprememb pa bo zagotovo doživela tudi igralska zasedba.


Milan Mandarić je v izjavi za klubsko spletno stran že pred dnevi napovedal, da bo ekipa dobila bolj slovensko zasedbo, a obstajajo možnosti, da enega od redkih Slovencev, ki v trenutni zasedbi igrajo pomembno vlogo, tudi izgubi. Že nekaj tednov so namreč stara namigovanja o zanimanju Napolija za usluge Roka Vodiška, ki so v teh dneh znova privrele na plano. Najstnik v golu Olimpije igra krstno prvoligaško sezono, v kateri pa je s svojimi obrambami že spomnil na Jana Oblaka.

Poročanje italijanskih medijev o interesu Neapeljčanov očitno ni iz trte zvito. Vodiškov zastopnik Elvis Bašanović, ki je v Olimpijo pripeljal tudi Nejca Vidmarja in Rodolfa Vanolija, je izjavi za radio CRC poudaril, da ne želi prehitevati dogodkov, ob tem ni želel potrditi zanimanja nekdanjega italijanskega prvaka, a očitno klub izpod Vezuva ni edini, ki spremlja Vodiška. Ljubljančana naj bi po besedah Bašanovića ob italijanskih spremljali tudi angleški, nemški in nizozemski klubi.

Vodiškova stran se sicer z Olimpijo pogovarja tudi o podaljšanju pogodbe, ki bo potekla s koncem prihodnje sezone, zato imajo zmaji poleti še zadnjo možnost, da v primeru nepodaljšanja z mladim vratarjem tudi zaslužijo. Bašanović namreč priznava, da preučujejo tudi ponudbe drugih klubov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Za konec še derbi kroga v Stožicah

Danes ob 18. uri se bo v Stožicah pričela še zadnja tekma 17. kroga državnega prvenstva. V…