Po minulih dogodkih v Olimpiji in potem, ko je ljubljanski klub enostransko prekinil sodelovanje s športnim direktorjem Sašom Udovičem, so se pričakovano oglasili tudi v navijaški skupini Green Dragons, kjer v prvi vrsti zahtevajo odhod predsednika Izeta Rastoderja. Seznam zahtev, ki si ga lahko v celote preberete v nadaljevanju, pa med drugim zajema še volilno skupščino, finančno revizijo, preselitev kluba iz sedanjih upravnih prostorov…


Navijaška skupina Green Dragons zahteva odstop predsednika Izeta Rastoderja, upravnega odbora, nadzornega odbora in disciplinske komisije NK Olimpija Ljubljana.

Zahtevamo, da se naredi neodvisna finančna revizija poslov od ustanovitve leta 2005 do danes.

Zahtevamo, da se ugotovi finančna in kazenska odgovornost organov kluba in posameznikov pri porabi sredstev in zadolževanju ter pri drugih poslih, ki bi lahko bili sporni.

Menimo, da je predsednik Izet Rastoder s svojimi odločitvami negativno vplival na zadolževanje NK Olimpije pri podjetju Rastoder d.o.o., ter, da je za dolg NK Olimpije odgovoren sam.

Zahtevamo, da Izet Rastoder izpolni svojo obljubo, ki jo je dal navijačem in javnosti, da bo klub zapustil v enakem finančnem stanju, kot je bil leta 2007, ko je kot sponzor in član UO vstopil v klub.

Zahtevamo, da se klub čimprej preseli iz prostorov na Dvorakovi. Zahtevamo, da so v klubu zaposleni ljudje, ki so cenjeni in strokovni in da jim klub da odgovornost in možnost, da sami razpolagajo s proračunom.

Zahtevamo, da se izvede volilna skupščina, na kateri se predstavi večletni poslovni in športni program kluba. Zahtevamo, da člani društva po svoji vesti soustvarjajo in potrdijo program, ki Olimpiji omogoča prihodnost.

Apeliramo na vse, ki jim Olimpija kaj pomeni: Pomagajte nam pri izpolnitvi teh zahtev.

Green Dragons Ljubljana – gdlj1988@gmail.com

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se obeta vrnitev dvojca Zahović-Milanič?

Po včerajšnjem porazu Dinama na derbiju proti Hajduku hrvaški mediji že poročajo o spremem…