Včeraj je Maribor dosegel nov mejnik slovenskega nogometa, saj bo kot prvi slovenski nogometni kolektiv dočakal evropsko pomlad. Nogometaši po odigranih 35 tekmah v jesenskem delu sezone odhajajo na zaslužen odmor, zato pa se precej dela obeta za vodstvo kluba, Zlatko Zahovič je namreč vsako zimo navijačem postregel s kakšnim predbožičnim darilom, to se obeta tudi letos.


Pred prestopom v mariborske vrste je namreč Marko Šuler, ki je pred dnevi prekinil pogodbo z varšavsko Legio, kjer se letos ni naigral. 30-letni branilec je prisostvoval slavju v Ljudskem vrtu, saj si je obračun Maribora in Wigana ogledal na vzhodni tribuni. Nekdanji član Dravograda, Gorice, Genta in Hapoel Tel Aviva bi bil dobrodošla rešitev na položaju centralnega branilca, ki je že nekaj časa deficitarno mesto vijoličaste zasedbe. Korošec, ki je zaradi neigranja v klubu izgubil mesto med izbranci selektorja Srečka Katanca, pa bi lahko v dresu Maribora znova obudil reprezentančno kariero, v kateri je doslej zbral 39 nastopov in se veselil tudi treh zadetkov.

Novica bi lahko uradno potrditev dobila že v naslednjih urah, saj je Marko na družabnih omrežjih že objavil predelano fotografijo v klubskih oblačilih.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Ljubljanski derbi znova navdušil!

V zgodnje-popoldanskem terminu je v Prvi ligi Telemach na Žaku potekal ljubljanski derbi m…