V Mariboru slavijo prigarano, a izjemno pomembno zmago nad Olimpijo, ki je Štajerce znova oddaljila od ljubljanskega rivala. Aktualni prvak za vodilno ekipo prvenstva zdaj zaostaja tri točke, za nameček pa zmaga veliko šteje tudi v psihološkem smislu.


Za še boljšo dobro voljo pa je danes poskrbel športni direktor Zlatko Zahovič, ki je razkril nekaj kadrovskih novosti. Po Marcosu Tavaresu sta sodelovanje z mariborskim klubom podaljšala tudi Damjan Bohar in Marko Šuler, novo pogodbo je podpisal tudi mladi Sandi Ogrinec, ki je v soboto prav tako okusil igranje v največjem slovenskem derbiju.

S tem dobre novice še niso zaključene, Zahovič starejši je potrdil tudi govorice, da so v Ljudskem vrtu odkupili Luko Zahovića. Najboljši strelec prvenstva se po koncu sezone ne bo vrnil na Nizozemsko: “Luka se ne bo vrnil v Heerenveen. Maribor je tisti, ki ima vse pod nadzorom in v primeru njegovega morebitnega prihodnjega prestopa odloča naš klub. Ali bo ostal v Mariboru, ali pa se bo preselil drugam v tujino. Uspešno pa so opravljeni prvi pogovori z igralci, ki so jim ob koncu sezone iztekale pogodbe in tudi že sklenjeni dogovori. Pred tem Tavares, zdaj pa še Šuler, Bohar in Ogrinec so podaljšali pogodbe. Prvi del je opravljen, drugi del sledi,” je razkril Zahovič.

Pogodba se s koncem sezone sicer izteka še nekaj pomembnim členom začetne enajsterice, med katerimi so Rodrigo Defendi, Sintayehu Sallalich, Dare Vršič in Milivoje Novaković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Za konec še derbi kroga v Stožicah

Danes ob 18. uri se bo v Stožicah pričela še zadnja tekma 17. kroga državnega prvenstva. V…